Vi er Caulis

Vi ser helheten.

I Caulis er vi opptatt av helheten. Vi mener det er lite hensiktsmessig, og veldig ofte bortkastet tid og penger, å optimalisere innenfor én del av kundereisen uten å se den i tilknytning til resten. Kombinasjonen av management consultants og spesialister innenfor digitale fagområder, gjør at vi kan identifisere, initiere og levere de tiltakene som passer best for dine kunder der de befinner seg i kundereisen.

Hva er viktig for oss som jobber i Caulis?

Vi skal alltid utfordre

Vi er utfordrere. Caulis ble til gjennom et ønske om å utfordre og forbedre eksisterende arbeidsmetoder i den digitale verdenen, og vi lover at vi vil fortsette å utfordre både bransjen, kundene våre og hverandre.

Vi blir bedre sammen

Vi er alle unike og kan bidra med forskjellige ting på forskjellige måter. Vi tror derfor på at vi og det vi leverer blir bedre når vi samarbeider, dyrker forskjeller og respekterer hverandre. Det er på den måten vi får det gøy på jobb!

Vi tar ansvar

Vi er veldig stolte av arbeidet vi gjør. Det betyr at du som kunde alltid kan stole på at vi leverer arbeid av høyeste kvalitet, er åpne og ærlige, jobber med transparens i prosessene våre og at vi alltid setter kunden først. Vi skal opptre etisk og med integritet.

Caulis betyr stilk på latin

En stilk eller stengel er et planteorgan som har til hovedoppgave å bære bladene i en gunstig stilling i forhold til lyset, og lede vann og næringsstoffer for å sikre at bladet og planten kan leve og vokse.